Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget er best. Jeg har ikke noe veldig imot posesupper, men synes hjemmelaget suppe har mindre saltsmak og ikke minst smaker mye mer og bedre.

Så her er en oppskrift hvor egentlig tomatsuppe er hovedbasis, men med masse velsmakende grønnsaker.
INGREDIENSER, 6 – 8 porsjoner:
12-13 dl vann
2-3 bokser hermetikkbokser med hakkede tomater. (Velg gjerne tomathermetikkbokser med smak, for eks hvitløk, oregano, chili, eller basilikum)
4 gulrøtter
2 røde paprika
1 stangsselleri
2 bokser brekkbønner
1/2 bunt vårløk

SLIK GJØR DU:
Skrell gulrøttene og skjær de i “ringer”, skjær opp stangselleri. Ha vann i en stor kjele, tilsett gulrøtter og stangselleri. Kok i ca 5-6 minutter, rør rundt mens du tilsetter paprika, brekkbønner og boksene med hakkede tomater. Kok i 10 minutter og husk å røre i suppen noen ganger. Tilsett oppskjært vårløk, og la suppen koke på lav varme 5-8 minutter til.
Smak til med krydder.
TIPS:
Server suppen med brød eller flatbrød. 🙂
Denne suppen kan også fryses ned.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg