Dagens middag:
Bakt søtpotet med tilbehør
1 porsjon
1 søtpotet
1/3 agurk
1/2 rød paprika
1/2 fersk mozzarella
Ønsket mengde isbergsalat
Vask og skrubb søtpoteten. Skjær over den på langs og på tverst, ca 1-2 cm dypt. Prikk noen få ganger i poteten med gaffel. Legg i aluiminiumsfolie og bak søtpoteten i ovnen i ca 45 minutter, kanskje også opptil 1 time. (Kjenn etter om den er myk)
Skjær opp salat, agurk, paprika og mozzarellaost i biter og ha som tilbehør til søtpoteten.
Jeg synes ikke man trenger noe dressing eller smør til bakt søtpotet fordi den har en så søt og god smak fra før – noe dilldall oppå vil bare ødelegge :p
TIPS: Prøv søtpotet i stedet for ris eller pasta når du spiser kylling. Server med en salat og kyllingsaus ved siden av. Kjempedeilig!
Søtpoteten har også en kjempeflott oransjefarge som "spriter" opp synet av middagstallerkenen. 🙂
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
2 kommentarer
sv; haha, nei så vittig at det var deg som satt der! :D:D for et sammentreff, verden er ikke stor gitt! 😀 Ja han er alltid veldig hyggelig 🙂
Kjempe kult design og fin blogg<3
Hyggelig med en kommentar tilbake:D