Hjemmelaget knekkebrød

Her er oppskrift på sunne, mettende og kjempegode knekkebrød! 🙂

Hjemmelaget knekkebrød
3 dl sammalt rug, grov
3 1/2 dl havregryn, lettkokt
1 dl kruskakli
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
2 dl solsikkefrø
1 ts salt
7 dl vann
Slik gjør du:
Bland alt sammen til en røre. Dekk to stekeplater med bakepapir. Smør blandingen utover platene med slikkepott slik at det blir et tynt lag jevnt utover plata. Lag ruter med slikkepotten. Stek i ca 40 minutter på varmluft, 185 grader. Åpne ovnsdøra 2-3 ganger for å slippe ut damp.

 



Sett deretter ned temperaturen på ovnen til 100 grader. Legg knekkebrødene oppå en rist og la de stå i ovnen til de har blitt sprø (ca 45-60 minutter).
La de avkjøles helt på rist, før de legges i en tett boks.

Disse smaker himmelsk med en gang de kommer ut fra ovnen, gjerne sammen med prim. MÅ prøves!:)
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg