Julegaver 2010

Dette er noe av det jeg fikk i årets julegaver:


(Alle gavene er ikke på bildet)
Sko, lys, armbånd, gavekort hos gullsmed, penger, Pierre Robert-undertøy, gavekort på H&M, gavekort på Centrum Tekstil, flaxlodd, paraply, pysjamas, skje og gaffel til sølvbestikket jeg samler på, negle-sett, handkle og sokker (de 2 siste tinga er vel obligatorisk å få det av en eller annen hos alle) 🙂

Skoene var i kilehæl (som jeg jo elsker), og som mamma hadde bestilt på Nelly.com! Haha, hun kan så vidt åpne Internet Explorer og får panikk om en internettside eller noe annet på PC`n ikke er som det skal, men å shoppe på nettet, DET er visst intet problem! 😀

Ellers så stod pappa for det morsomste gavekortet jeg noensinne har fått. Det var nemlig på 522 kroner fra Centrum Tekstil (populær klesbutikk på Flisa). Altså, nøyaktig FEMHUNDREOGTJUETO KRONER.

Hvorfor? Joda, fordi min kjære bror hadde fått to gaver som tilsammen kostet nettopp 522 kroner, og rettferdig skal det jo være. 😀 (Legg merke til datoen når gavekortet ble utgitt. Nemlig 24.desember. Blir jo ikke jul uten pappa som nødhandler julegaver i siste liten)

Et annet gavekort som jeg syntes var utrolig stilig var denne “gavebarren” på verdi 500 kroner fra Dybendal. (Gullsmed)

Også fikk jeg skje og gaffel fra verdens beste onkel til mitt sølvbestikk. 99% av det sølvbestikket er vel finansiert av han, og det begynner å bli ganske bra med bestikk. Tror faktisk jeg snart har både kniver, gafler, skjeer og teskjeer til 10-12 stk. Og det er jo ikke ille med tanke på at stk-prisen er på nesten tusen kroner. Så da folk skal til meg å spise middager i fremtiden skal det ikke være noe IKEA-drit på bordet for å si det sånn. Sølvbestikk kan fåes i mange ulike varianter, jeg har typen som heter RINGEBU og er veldig fornøyd med den. Det var det også onkel som valgte ut, begynte vel å samle da jeg var en liten baby.

Fortsatt god jul! 🙂

– Silje Bjørnstad –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg