Litt er bedre enn ingenting.

Alle har nok hørt “5 om dagen”-begrepet, men allikevel er det mange som føler det er vanskelig å få i seg 5 enheter med frukt/bær og grønt om dagen. Uansett så er det viktig å huske at noe er bedre enn ingenting, så pynt opp kjedelige knekkebrød og brødskiver med for eksempel noen salatblader, noen skiver paprika, agurk eller tomat. Putt en gulrot eller frukt ekstra i matpakka, lag deg fruktsalat av frisk frukt som dessert til hverdagsmiddagene, rasp kål eller lag den en salat ved siden av middagstallerkenen.

Husk også at du spiser med øynene og at mat som frister mer på grunn av sitt utseende også automatisk ofte smaker bedre.

Her er mine to vanlige knekkebrød som jeg synes med en gang ble mye mer fristende med noen agurkskiver og litt paprika.

Pålegget er forresten røkt kalkunskinke og fersk mozzarelllaost i skiver. (Mozzarellaost på knekkebrød er veldig digg, så hvis du ikke har prøvd det bør du absolutt teste det ut. Nå er jo jeg en stor mozzarellaost-fan fra før, så jeg synes jo at den osten kan brukes til alt. 😉 )

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg