I går la jeg ut oppskrift på to oljebaserte dressinger. Her er oppskriften på to nye krembaserte dressingsauser laget med lettrømme/kesam/matyoghurt.
Dilldressing med smak av sitron
1 beger lettrømme (eventuelt matyoghurt)
1/2 ts salt
1/2 ts sukker
1 ss dill (bruk gjerne frisk dill)
Saften av en 1/2 sitron
Salt og pepper
Bruker du frisk dill så finhakk dette. Bland alle ingrediensene, press sitronsaft over og rør rundt. Smak til med salt og pepper. La dressingen stå i 30 – 60 minutter før servering. Denne dressingen passer spesielt godt til fiskeretter og grillmat.
Tzatziki
3 dl Kesam 1% (eventuelt matyoghurt)
1 slangeagurk
2-3 hvitløksbåter, finhakket/presset
3 ss yoghurt naturell
1/2 – 1 ts salt
hvit pepper
Skrell slangeagurken og riv den grovt. Ha det i et kaffefilter, slik at væsken kan renne av i ca 30 minutter. Bland ingrediensene, og la det trekke en times tid før servering.
Tzatzikidressing kan brukes til omtrent alt. Prøv den til grillretter, kjøtt, fisk, tapas, salater, på pizza, taco og så videre.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
(Bildene er hentet fra Google)
Aciclovir Genfar Priligy How Long cheapest cialis 20mg Generic Levaquin Medicine Website Cheapeast With Free Shipping