Stressa Silje?? Neeeeida…

For det første, jeg haaater PC og jeg haaater Windows. Ikke får jeg lasta opp bilder på bloggen, og ikke får jeg sjekka nettbanken, alt på grunn av at jeg ikke har JAVA…

“Da er det jo bare å laste ned Java fra nettet!!?!” tenker kanskje du. Akkurat det tenkte jeg også, men etter 21364 forsøk har jeg gitt opp, for denne miniPC`n får ikke til å godkjenne det j**** programmet. Men å skrive blogg får jeg i hvertfall lov til.

Jeg og Eirin har nytt late dager på stranda og ja, vi er nok blitt “litt” solbrente begge to, selv med solfaktor 30! Ellers så bader og plasker vi i havet (som sikkert inneholder radioaktive greier slik at vi kommer hjem halvt hjernedøde), men det er nødvendig når det er 30-35 varmegrader.

Ellers i dag så fant vi ut at bankkortet til Eirin hadde streika så hun fikk ikke tatt ut penger. Jeg hadde lagt igjen mitt bankkort på hostellet og ble jo livredd for at det var noe med “filippinske banker”, og at mitt kort også ville bli avvist i minibanken. Dermed nærmest småløp jeg tilbake til hostellet med stakkars Eirin på slep som hadde vondt i beina på grunn av nyinnkjøpte flipfloppere, og hun tok jo dette bankkort-problemet med overraskende lite nervøsitet. Jeg derimot, jeg fikk jo nesten panikk og begynte å tenke på det verste: “Vi er stranda på en øde øy i Asia uten mulighet for å ta ut penger, vi har ikke betalt hostellet ennå, vi har 100 filippinske pesos (13 norske kroner) i kontanter og bankkortene våres har streika.” I tillegg var jeg så stressa at jeg gikk flere hundre meter forbi innkjørselen til hostellet….

Og har noen av oss Mastercard? Neeeeida!

Eirin sin løsning på problemet: “Jaja, da er det bare å begynne å jobbe da!” Den jenta var irriterende rolig, mens jeg stressa rundt og var klar for å ringe både banker, ambassader og foreldre….

MEEEEN takk og lov så fikk jeg tatt ut penger da så er nok bare Eirin sitt bankkort som har gitt opp. Så dermed ble det en romantisk paraglidingtur i solnedgangen på turjentene – DET var stas det, har håp om å legge ut bilder etterhvert.

Med andre ord, vi lever livet og har for tiden masse kontanter i lommeboka og aftersun på nattbordet.

– Silje Bjørnstad & Eirin Rogn –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg