Siste dag i Boracay

Boracay har virkelig bare levd opp til forventningene og vel så det. Soling, spill og chatting om dagen, dansing og alkohol for den som vil om natta. Alle folka som bor på samme hostel som oss er så utadvendte og hyggelige og kule, og på kvelden er vi 15-20 stk som stikker ut for å shake i flipflops enten på diverse dansescener (så lenge de holder seg oppe…) eller i sanden. I tillegg er det så nydelig her, særlig når sola går ned mens det samtidig blir helt svart og månen lyser opp på himmelen. (Ja, romantisk som pokker er det faktisk). Hehe.

I morgen skal vi ta fly inn til Manila igjen (hovedstaden i Filippinene), og der må vi tilbringe noen timer, dvs hele natta frem til 07.20 da neste fly tar oss med til Brunei (Borneo). Der må vi vente i tolv nye timer før vi igjen skal ta et innenriksfly til Kota Kinabalu. Neste dag begynner nemlig wildlife-safarituren vår derfra og det kommer vel til å bli knall. Vi håper på minimalt med ekle dyr som flaggermus, edderkopper og frosker, men vi håper derimot blant annet at vi vil se masse små søte elefanter (som bare finnes på Borneo), skilpadder og kule orangutanger og apekatter.

Eirin kom forresten nettopp inn i bungalowen helt i skyene og halvtstønnende med et fornøyd glis rundt munnen… Hun har visst akkurat fått en heeeelt fantastisk rygg- og nakkemassasje nedpå stranda under en parasoll av en filippinsk massør for 200 pesos. (26 kroner….)

Vi vil egentlig ikke reise fra Boracay siden vi trives så godt her og har blitt kjent med ganske mange, men vi regner med at Borneo og de andre stedene også vil bli bra. 🙂

Bildeopplastningen funker fortsatt ikke, selv om jeg nå har fått Java innstallert (!), men bilder legges ut kontinuerlig på Facebook.

(Vi har forresten fått nye nicknames, etternavnene våres direkte oversatt til engelsk: “Beartown” på meg (Bjørnstad), og “Fisheggs” eller “Kaviar” på Eirin (Rogn). Ikke rart folk digger oss…

– Silje Bjørnstad & Eirin Rogn –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg