Water rafting in Borneo!!

Allright, rafting er bare dødsgøy, litt skummelt og sinnsykt kult. I dag har jeg og Eirin  nemlig rafta 19 kilometer i en av de derre kingsize-gummibåtene i en STOR elv med regnskog på begge sider av elva!! Rafting i Sjoa blir bare barnemat i forhold. Vi så ut som to malplasserte marikatter med en så altfor stor hjelm og så altfor liten flytevest, men for et kick! Båten tippa over en gang, og jeg og Eirin havnet selvfølgelig under båten. Masse vann i kjeften og febrilsk veiving med hendene hjalp ikke akkurat når vi var under vannoverflaten, men vi overlevde jo så ikke noe å klage på. Vannet var forresten dritdeilig og avkjølende når man rafter i 35 grader. Vi har også to cd`er med bilder, men siden mini-PC`er ikke har CD-rom så må nok de bildene vente med å bli publisert. Kanskje like så greit. Eirin ler fortsatt av de forferdelige bildene, hun har ledd i 4 timer nå. Jeg griner av de samme bildene.

Ellers så merker vi at det å bli kjent med folk i Borneo er intet problem, enten man bor i jungelen eller på 3-stjerners hotell. Her banker det folk på i tide og utide, ellers så ringer de fra resepsjonen og sier at noen står og venter på oss. (Ingen fare mamma, ingen som har prøvd å kidnappe eller voldta oss. De trenger jo ikke det når vi møter opp frivillig. Neida, jeg tuller.)

 Vi ler omtrent hele tida og har det så ufattelig gøy ute på tur. Uka på Borneo har gått sinnsykt fort fort, og i morgen skal vi videre til Bali!

– Silje Bjørnstad & Eirin Rogn – 

Slenger med noen bilder fra hengebro-gåing og bading i en foss fra regnskogen:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg