B-b-b-bali!!

Ubevisst har vi tydeligvis falt for destinasjoner som begynner på bokstaven B på vår lille reise i Asia: Boracay – Borneo – og nå Bali!

På fredag kveld ankom vi denne øya som er elsket av bryllupspar og australske partyglade surfedudes, herlig blanding ikke sant? Det første hotellet vi ligger på er N-I-C-E!!! Her snakker vi supersixe-kingsizebed, flatskjermTV, kjøleskap med gratis forfriskninger, superbillig og digg roomservice og nødvendig aircondition. For varmen er fortsatt med oss og sola steiker! Jeg har blitt rødbrun på kroppen og blond i håret… Aftersun er for tiden min beste venn.

Ellers så må vi passere og faktisk gå igjennom et gigantisk shoppingsenter for å komme oss til stranda, fantastisk planlagt av Bali-folka det der, for der bugner det av butikker som Topshop, Roxy, Puma, Nike, RipCurl osv. I tillegg er det flere tusen vesker og solbriller ALLE steder og både jeg og Eirin fikk oss et par fine super-fake solbriller i går. (Mitt første på hele turen faktisk, men et par døde på Boracay, så egentlig så var det nødvendig)

I kveld skal vi se på solnedgangen på Kuta Beach, stikke innom Hard Rock Cafe og i løpet av uka skal vi helt sikkert teste utelivet, samt få oss en liten rundtur på øya. Også har vi store planer om å få til “horsebackriding in the sunset on the beach”” mens vi er her! 😀

– Silje Bjørnstad & Eirin Rogn –

Pokker, bildeopplastingen på blogg.no funker ikke i dag, men har lagt ut noen nye bilder på Facebook. 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg