Gjesteblogger (Eirin Rogn)

Da har marekattene allerede vært en uke på Bali, tiden går så altalt for fort! Selv om vi egentlig ikke gjør noen ting, så suser tiden bare avgårde og vi er allerde halveis på reisen vår! :O

Mest av tiden har gått til sløving i sola, og begge to endte opp med heteslag. Bortsett fra at begge surret rundt som to stupfulle kyllinger gikk det faktisk veldig bra, brune ble vi! 😀

En kveld ble vi kjent med en tysker og han skulle vise oss hva nattelivet i Bali hadde og by på! Vi dro til et utested og det tok ikke lang tid før vi oppdaget at vi faktisk var på et “kjøttmarked” Det krydde av halvgamle surfere fra Australia, som ikke la skjul på hva de var ute etter!  Plutselig hadde tyskeren vår sneket seg hjem, men han slapp ikke unna så lett. Vi fant hostellet han bodde på og fikk vekt han igjen, så tuslet vi på stranden og snakket om alt fra dvergefobier til karlsvogna. Han skulle reise til flyplassen klokka 04.00, vi var på stranda til klokka 03.30, og han fulgte oss til og med helt tilbake til hotellet vårt fordi 4-5 lokale “Balinesere” skulle ha oss med på både “transport yes, transport???!” og “sexpor, hah, you want sexport?? Haha!”.. (Uttales forøvrig med ganske så gebrokken engelsk). Forhåpentligvis kom han seg på sitt hostel igjen, fikk henta tinga sine, fikk tak i en taxi og rakk flyet sitt.

En dag leide vi oss en sjåfør og kjørte rundt på øya på forskjellige steder som jeg ikke husker navnet på (Silje skriver sikkert om det senere) (Silje kan skrive om det nå: Blant annet Ubud, Uluwatu, og Jembaran Beach eller noe lignende) det var hvertfal kjempefint å få se litt mer av øya! Vi var blant annet på et tempel med mange personlighetsforstyrrede apekatter, to av de bestemte seg plutselig for å stikke av med flipfloppene mine. Så jeg tusler rundt her uten sko! Vi var også på et restaurant som lå på stranden og så på solnedgangen, romantisk!Ellers har Silje testet surfe-ferdighetene sine. Hun fiksa det lett, og var proffen sjæl etter kun en time! Og jeg har testet fiskepeeling. Er vanskelig å forklare, så det må bare prøves! Jeg garanterer silkemyk hud!

Vi var også på en ridetur langs stranden, det var gøy!

Vi testet forresen utelivet på nytt i går (kvelden før vi skal reise liksom, bra planlagt når man skal rekke frokosten før kl 10 og utsjekking innen kl 12..) Men vi fikk da hvertfall shaka ass`n sammen med cirka tusen australiere (og kanskje et par svensker om man er heldig.) Forresten 2-for-1-dealen gjør susen, men air condition hadde vært fint når man svetter som en gris fordi det er 30-35 varmegrader selv på nattestid. Forresten, Silje: Hvorfor søler du Sprite Zero i senga rett før du skal legge deg? Må være dumt.

I kveld er det off to Singapore!:D

 • hvorfor har du en agurk på hodet?
 • jeg har det hver onsdag.
 • Men det er torsdag i dag.
 • Oisann, da må jo folk tro at jeg er gal.

– Eirin Rogn –

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg