På varme og solfylte sommerdager smaker det ekstra godt med salat for min del. I går ble det roastbiffsalat til middag for meg og samboeren, og det smakte DIGG!!!!!
Oppskrift 2 pers:
200 gram fersk roastbiff (Kjøp fra en kjøttdisk på butikken, det kjøttet smaker tusen ganger bedre enn de tørre roastbiff-påleggpakkene)
1/2 agurk (Gjerne økologisk)
1/2 isbergsalat
1 gul paprika
1 rød paprika
1 boks mais
1 sjalottløk/Fersk gressløk (Sjalottløk til Joakim, gressløk til meg)
Del opp alle ingrediensene i biter og dryss over oppskjært sjalottløk eller gressløk.
(Igjen, mobilkameraet yter ikke rettferdighet for hvor nydelig dette både så ut og smakte)
Noen norske jordbær ved siden av smaker fantastisk, enten i salaten eller som dessert 😉
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –