Lavkarbobrød

Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg så skulle jeg og Joakim teste ut posemiksen “Møllerens Lavkarbobrød”. Dette gjorde vi i går kveld. Brødblandingen inneholder ikke siktet hvetemel, er ekstra grovt og trenger ingen heving. Man tilsetter kun vann og olje også skal det stekes i ca 60 minutter.

Da jeg kom hjem fra trening hadde Joakim bakt brød samt dekka til et skikkelig påleggsbord med ulike kjøkkpålegg, ost, leverpostei, egg, syltetøy, appelsinjuice, eplejuice, agurk og paprika.

For vurderingen til Joakim av lavkarbobrødet var: “Dette er slikt brød man trenger pålegg til”. Han mente nemlig det var godt, men at det ikke smakte så veldig mye.

Min mening er at brødet var kjempegodt, og selvfølgelig ekstra deilig er det når brødet kommer rett fra ovnen og fortsatt er varmt! Jeg spiste hele 5-6 skiver og ble sånn ordentlig godmett uten å føle meg tung i magen og ikke ha den følelsen av å være “oppblåst” slik som jeg ofte kan føle meg etter å ha spist “vanlige” brød.

Nå har ikke jeg eller Joakim på noe “lavkarbo-kosthold”, men et slikt lavkarbobrød er i hvertfall jeg keen på å prøve igjen og kan absolutt anbefale til andre, lavkarbodiett eller ei! Det med lavkarbo er forresten skikkelig i vinden for tiden, men dietten har også fått en del kritikk i aviser og blader den siste tiden. Jeg skal lage et innlegg med mine meninger i løpet av de neste dagene, men for å si det sånn: De fleste trenger, og har godt av, karbohydrater 😉

Nå skal jeg, tro det eller ei, på Elixia. Har en avtale med personlig trener klokka ÅTTE for å få tips til hvordan jeg kan styrke ryggen min. Det sa nemlig legen at jeg måtte fikse – mer om det senere.

Etter trening er det skole og etter skole er det jobb! Ha en nydelig torsdag! 🙂

 

– Silje Bjørnstad –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg