Vi har 4,2 kilo kyllingfilet.

Det er mulig at noen av dere har lagt merke til at det har vært en del oppskrifter med kylling her på bloggen i det siste. Og det er ikke uten grunn… For Joakim hadde nemlig med seg SJU store pakninger der hver pakke inneholder 600 gram kyllingfilet hjem her i forrige uke.

Grunnen? Jo, de gikk ut på dato den dagen, og det gjelder jo å dra nytte av de fordelene man kan når har har sin egen matvarebutikk.

Her er 6 av 7 pakker, den første pakka er allerede brukt til kyllingsuppe.

Derfor lurte Joakim på om han skulle ta med noen pakker hjem. Jeg tenkte at dette var sånne to-pakninger og at han tenkte å ta med seg et par slike, så dette var jeg så klart positiv til. Kyllingfilet holder seg jo i fryseren så det er bare å slenge de inn dit i stedet for å kaste de. Samtidig er det jo sunt og godt og kan brukes til så mye. Men at kjøpmannen skulle ta med seg 4,2 kilo med kylling hadde jeg ikke regnet med så jeg fikk totalt latterkrampe når jeg så den fullstappa bæreposen med kyllingfileter i kingsizepakker.

I dag ble det forresten taco til middag, med selvfølgelig KYLLINGFILET om noen skulle lure. Vi lagde vårt eget tacokrydder også, som ble meget vellykket! Oppskriften på tacokrydderet og bilder kommer i morgen! 🙂

– Silje Bjørnstad –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg