Hjemmelagde knekkebrød med jordbærsyltetøy
2 kokte egg
Paprika
Kaffe & te
Eple
Ekstra gøy er det at de knekkebrødene er laget av Joakim! 🙂 Han syntes nemlig de hjemmelagde knekkebrødene som ble laget for noen dager siden var knallgode, og lagde like gjerne en porsjon til. Hihihi. Og de er kjempegode og sunne! 🙂 Så hvis dere ikke har prøvd å lage de ennå så oppfordrer jeg til å gjøre det i løpet av helga. Det er virkelig ikke noe hokuspokus, og jeg kan love deg at du blir hekta. Oppskriften finner du her.
Forresten, i løpet av helga skal jeg lage asiatisk-inspirert høstsuppe med blant annet kylling, vannkastansjer og kanelstang! Det høres kanskje rart ut med kanel i suppe, men den er knallgod på smak! Og den passer kanskje ekstra godt nå som influensasesongen er i gang og flere av oss har vondt i halsen og snufser litt. Oppskrift kommer i løpet av helga.
God helg til alle! 🙂
– Silje Bjørnstad –
Studerer du i Spania?? 🙂 I så fall, hvordan er maten der nede?? Har dere noe erstatning for speltlomper/skyr/kesam osv?? Jeg er AVHENGIG av slike produkter, og jeg vurderer å søke atlantis i fuengirola til neste år! :p
Hei! Jeg studerte første året av ernæringsfysiologi i Spania, mens de to siste årene tar jeg nå i Oslo. 🙂
Mye av maten i Spania er lik som den i Norge, men akkurat speltlomper kan jeg ikke akkurat si at jeg så noe til. Hehe.
Men de har noe lignende kesam, rømme og creme fraiche. Samt flere kjente yoghurtmerker. (Blant annet activia)
Silje 🙂
du vet ikke spanske navn på kesam (gjerne i mager form) og skyr naturell? 🙂 Produkter som typisk er høye på proteininnhold og lave på fett og sukkerinnhold?
Benedicte: Å nei, dessverre så har jeg ikke peiling! :/ Så da må du nok spørre noen andre, eventuelt prøve å google deg frem til svaret! 🙂