3-4 porsjoner
300 gram kyllingfilet i biter
1 boks mais
1 boks ananas
Paprikakrydder
Gulost
Salsasaus (Jeg bruker en variant fra Old El Paso)
Nachochips/Tacolefser
Stek først kyllingbitene slik at de blir gjennomstekt. Krydre kyllingen med paprikakrydder.
Bland dette godt sammen før du tilsetter mais, ananas og salsasaus. La alt varmes i 6-7 minutter.
Velg selv om du vil ha nachochips eller tacolefser.
Med nachochips bruker jeg en ildfast form som jeg legger kyllinggryta oppi sammen med stående nachochips pluss litt ost på toppen. La dette gratineres i stekeovn på cirka 160 grader til osten er smeltet. Eller så putter du kyllinggryta oppi en varm tacolefse. Server med grønn salat, agurk og lettrømme.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar
Zithromax Group B Strep [url=http://mailordervia.com]viagra[/url] Will Propecia Stop Mild Baldness