“Kyllingnachos med smak av salsa og ananas”

3-4 porsjoner

300 gram kyllingfilet i biter
1 boks mais
1 boks ananas 
Paprikakrydder
Gulost
Salsasaus (Jeg bruker en variant fra Old El Paso)
Nachochips/Tacolefser 

Stek først kyllingbitene slik at de blir gjennomstekt. Krydre kyllingen med paprikakrydder.


Bland dette godt sammen før du tilsetter mais, ananas og salsasaus. La alt varmes i 6-7 minutter. 

Velg selv om du vil ha nachochips eller tacolefser.
Med nachochips bruker jeg en ildfast form som jeg legger kyllinggryta oppi sammen med stående nachochips pluss litt ost på toppen. La dette gratineres i stekeovn på cirka 160 grader til osten er smeltet. Eller så putter du kyllinggryta oppi en varm tacolefse. Server med grønn salat, agurk og lettrømme.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg