Ovnsbakt kyllingfilet med bacon og mozzarella

Kyllingfilet som bakes i ovnen er noe jeg burde lage oftere. Kjøttet blir så mørt og deilig!

Uansett, her er oppskrift på en kjempegod variant av ovnsbakt kylling, som også er kjempeenkel å lage.

Til 2 porsjoner:

2 kyllingfilet
4 strimler bacon
100 gram fersk mozzarella
Tilbehør velger du selvfølgelig selv, men noen tips er for eksempel en enkel salat, jasminris og bearnaise saus, ovnsbakte poteter og grønnsaker, eller slik som jeg hadde denne gangen: Wokgrønnsaker stekt i soyasaus. 

Slik gjør du:

Stek baconstrimlene ett-to minutter på hver side i stekepanne. Stek også kyllingfiletene lett på hver side (ca 1 minutt på hver side) og legg filetene i en ildfast form. Legg på baconskiver (evnt surr de rundt kyllingfileten og sett de fast med en tannpirker hvis du bruker for eks stjernebacon). Topp med skivet mozzarella. Stek midt i ovnen i 16-18 minutter på 200 grader. 


Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg