Wok kan varieres i det uendelige og nå i det siste er denne varianten med karbonadedeig blitt favoritten.
Til 3-4 porsjoner
400 gram karbonadedeig
1/2 squash
1 rød paprika
3-4 fedd hvitløk
1 rød chili
2-3 vårløk
Kikkoman soyasaus
En type matolje med nøytral smak (for eks rapsolje)
Skjær opp chilien på langs, skrap ut frøene og skjær resten av chilien opp i små biter. Skjær opp hvitløk i små biter (eller helst bruk en hvitløkspresse) og bland dette sammen med karbonadedeig, chilibitene, 3-4 spiseskjeer soyasaus og “en dæsj” matolje” i en bolle. La dette stå og marineres mens du skjærer opp resten av grønnsakene.
Stek karbonadedeigblandingen og la dette bli gjennomstekt før du har oppi grønnsaker. La alt surre i stekepannen i 6-7 minutter og server sammen med kokte nudler.
ENJOY!
– Silje Bjørnstad –