Wok med karbonadedeig og nudler

Wok kan varieres i det uendelige og nå i det siste er denne varianten med karbonadedeig blitt favoritten.

Til 3-4 porsjoner

400 gram karbonadedeig
1/2 squash
1 rød paprika
3-4 fedd hvitløk
1 rød chili
2-3 vårløk
Kikkoman soyasaus
En type matolje med nøytral smak (for eks rapsolje)

Skjær opp chilien på langs, skrap ut frøene og skjær resten av chilien opp i små biter. Skjær opp hvitløk i små biter (eller helst bruk en hvitløkspresse) og bland dette sammen med karbonadedeig, chilibitene, 3-4 spiseskjeer soyasaus og “en dæsj” matolje” i en bolle. La dette stå og marineres mens du skjærer opp resten av grønnsakene.

Stek karbonadedeigblandingen og la dette bli gjennomstekt før du har oppi grønnsaker. La alt surre i stekepannen i 6-7 minutter og server sammen med kokte nudler.

 

 

ENJOY! 

 

 

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg