Høsttid er suppetid for mange og i så fall så stemmer jeg for hjemmelagde supper med masse gode råvarer. Å bruke en posesuppe som basis er et godt tips, men ved å tilsette egne grønnsaker og kjøtt blir suppa straks mer fyldig og ikke minst mer næringsrik med masse deilige vitaminer. Et annet tips er å lage stor porsjon slik at du kan sette restene i kjøleskapet og eventuelt ha suppe til kveldsmat eller ta med deg som lunsj dagen. Du kan også fryse ned suppa slik at du kan varme den opp senere.
Inspirasjonsoppskrift (STOR porsjon):
TORO Kjøttsuppe med grønnsaker (som basis)
15-16 dl vann
1 kålrot
1 sellerirot
1-2 pastinakk
4-5 gulrøtter
3-4 vårløk
450 gram go&mager kjøttpølse
Eventuelt krydder (salt, pepper, timian, oregano etc)
Enkelt og greit: Bland suppeposen med 15-16 dl vann, tilsett oppskjærte grønnsaker (bortsett fra vårløk) og la alt koke på lav/middels varme i cira 20 minutter. Tilsett deretter pølsebiter og vårløk og la dette stå å putre i cirka 10 minutter. Server med flatbrød eller nystekte rundstykker. Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Cheapest Viagra Soft 100 Mg Doxycycline 100mg Canada [url=http://drugsir.com]cialis cheapest online prices[/url] Giving Toddler Amoxicillin Le Propecia En Vente Libre