Slik går det…

…når man deler bolig med en 2/3 ferdig utdannet ernæringsfysiolog:

Da består veggdekorasjonen av blant annet plakater fra frukt.no som skal gi inspirasjon og tips til varisjon i det daglige frukt&grønt-inntaket! 😀

Jeg fikk nemlig flere flotte plakater tilsendt fra frukt.no som jeg hentet tidligere i dag. I plakatpakken lå det også en brosjyre om “5 om dagen” + en egen epleplakat, egen potetplakat og krydderurter-plakat. 

I tillegg hadde denne dumpet ned i postkassen min:

“KOSTHÅNDBOKEN” som er utgitt av Helsedirektoratet. Denne er nemlig en del av pensumet mitt dette semesteret og i stedet for å lese PDF-filer på laptopen bestilte jeg likegjerne boka gratis på deres hjemmesider. 

Merker bare at jeg brenner så veldig for det jeg studerer og jeg gleder meg sånn til å virkelige begynne ordentlig med både individuell kostveiledning og ernæringsrådgivning samt å holde foredrag og informasjonskampanjer til ulike grupper. Det er så mye jeg har lyst til og jeg har så mange planer for hvordan jeg skal praktisere det jeg lærer. Skal man ha noe gjort får man gjøre det selv, og for å si det sånn, ting kommer til å skje så bare følg med;)

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg