Oppskrift lavkarbo: Blomkålpure med entrecote og bearnaisesaus

Blomkålpure – ca 4 porsjoner
1 stk blomkålhode (ca 400 gram)
0,3 dl kremfløte
1 ss smør

Del opp blomkålen og kok bukettene møre. Hell av vannet og mos blomkålbuketter med en stavmikser. Tilsett kremfløte og smør litt etter litt mens du blander med stavmikseren. Kjør pureen til den har fått en glatt konsistens. Hvis du ønsker kan du krydre med salt/pepper/muskatnøtt. 

Smakte perfekt til entrecote og bearnaisesaus!

 

“Mmmmm – kjøtt!!” 😀

 

Enjoy!

 

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    1. Levitra Generico Sicuro Composition Du Clomid Generic Isotretinoin [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Isotretinoin Claravis Carmarthenshire Fedex Shipping Macrobid With Free Shipping

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg