Prosjekt “spise-fiskemiddag-1-dag-i-uka” går jo uten problemer hittil. I går ble det ovnsbakt ørretfilet og det gikk jo faktisk helt greit å spise. Tilbehør og tilberedning har en del å si;)
Som lunsj i går prøvde jeg meg på ovnsbakt ørretfilet med (hvitløk og sitron). Fisken ble lagt i ildfast form sammen med gulrotskiver og vårløk og deretter ca 18-20 minutter i stekeovnen på 200 grader. Ørretfileten ble servert sammen med blomkål&brokkolipure – et genialt tilbehør hvor du også får i deg masse herlige vitaminer og mineraler.
Blomkål&brokkolipure:
1 blomkål
1/2 brokkoli
1 ss smør
ca 0,3 dl kremfløte eller matfløte
littKok brokkoli- og blomkålbuketter møre. Hell av alt vannet og mos grønnsakene med en stavmikser. Putt opp smørklatten og deretter fløten litt etter litt. Krydre eventuelt med litt salt og pepper. Nam nam! 🙂
– Silje Bjørnstad –
japansk neste…?
Jatakk! 😀 Gjerne i Japan.
Doryx 100mg Best Buy Cod Accepted Shop canadian pharmacy cialis 20mg Oxitard Keflex Athletic Performance