Jeg har prøvd å lage lavkarbo-pizza en gang tidligere (da med ferdig lavkarbo-pizzabunn fra EasyLiving), men denne ble ikke akkurat “en hit”.
Uansett, den er glemt for i dag prøvde jeg en ny oppskrift der jeg selv lagde pizzaen helt fra bunnen av og N A M!!!!
Pizzapunn:
1 dl revet ost
2 egg
1 ts salt
1 ts fiberhusk
1 ss toppet mandelmel
1/2 ts bakepulver
ca 0,7-0,8 dl vann
Oregano
Rør alt sammen, ha i vann tilslutt for passe tykkelse (ikke sikkert du har bruk for alt) og ikke glem oreganokrydderet 😉 Helles over på bakepapir og stekes på 180 grader i 20 min. Ha på fyllet, og stek i 10 minutter til på 250 grader.
Deigen på bakepapir:
Bunnen etter første runde i stekeovnen og klar for pizzafyll:
Som tomatsaus brukte jeg cirka 1/2 pose med “TORO pizzafyll med tomat og løk”.
Denne kan bli litt tam i smaken så derfor hadde jeg oppi et fedd presset hvitløk.
Pizzaen klar for steking:
Som pizzafyll hadde jeg en kyllingfilet i biter, 1/4 paprika, 1/5 løk, oreganokrydder og selvfølgelig OST.
Pizzaen klar for SPISING! 🙂
Denne var så god at jeg spiste opp alt i samme slengen selv om jeg egentlig hadde tenkt å ha den til både lunsj og middag. Og snakk om å bli godmett uten å føle seg oppblåst eller at magen står reeeeett ut! 🙂 🙂 🙂
Næringsinnhold i pizzabunn:
Karbohydrat: 4,6 gram. Proteiner: 30,8 gram. Fett: 25,2 gram. Kcal: 366,7
Næringsinnhold i hele pizzaen:
Pizzabunn + kylling-pizzafyll
Karbohydrat: 15,3 gram. Protein 79,2 gram. Fett: 38,8 gram. Kcal: 724,2
ENJOY!
I morgen kommer det forresten et innlegg om lavkarbo-kosthold til de som har rynket på nesa da jeg har sagt at jeg nå spiser karbohydratredusert i forhold til tidligere. 🙂
– Silje Bjørnstad –
Cialis Efectos generic cialis canada Comprar Cialis En Espana Contrareembolso Viagra Y Alcohol