Kyllingfilet med blomkål- og brokkoligrateng

Blomkål&Brokkoliggrateng – cirka 1 porsjon:

Ca 200 gram brokkoli- og blomkålbuketter
Ca 0,5 dl fløte
Ca 0,5 dl helmelk
1 egg
50 gram ost

Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minutt slik at de ikke er helt harde når de settes inn i ovnen. Visp sammen fløte, egg og melk.

Legg grønnsakene i en ildfast form og hell over eggeblandingen. Dekk over med osteskiver/revet ost og stek i ovnen på 200 grader i cirka 10-12 minutter (til osten har smeltet).

  

Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc).

Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Nam nam 🙂

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg