Blomkål&Brokkoliggrateng – cirka 1 porsjon:
Ca 200 gram brokkoli- og blomkålbuketter
Ca 0,5 dl fløte
Ca 0,5 dl helmelk
1 egg
50 gram ost
Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minutt slik at de ikke er helt harde når de settes inn i ovnen. Visp sammen fløte, egg og melk.
Legg grønnsakene i en ildfast form og hell over eggeblandingen. Dekk over med osteskiver/revet ost og stek i ovnen på 200 grader i cirka 10-12 minutter (til osten har smeltet).
Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc).
Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Nam nam 🙂
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar
Can Amoxil Treat Bacterial Vaginosis Cialis Generico 20 Mg Lasting Longer [url=http://oc-35.com]finasteride 1 mg[/url] Pharmacy Femera Airmail