Ingen grunn til å skylde på “hektisk” hverdag eller “ikke-planlagte” måltider når man ikke får i seg frukt og grønt. Spis det som snacks da vel!
Jeg husker en gang ei venninne som sa: “Frukt smaker jo som godteri! Også er det sunt i tillegg!!”
Så da ble dette mitt lørdagssnop i går: Grønnsaker og dipp <3 Spises med god samvittighet 😉
GULROT: Spesielt rik på vitamin A, betakaroten og antioksidanter. Blant annet fiktig for synet, celledeling i kroppen og for en sunn hud.
BROKKOLI: Denne grønnsaken går ofte under betegnelsen “supermat” fordi den har et så høyt innhold av viktige næringsstoffer. Den er rik på blant annet vitamin C, antioksidanter og fytokjemikaler (helsebringende plantestoffer), kostfiber, folat og vitamin K.
PAPRIKA: En ypperlig kilde til vitamin C og antioksidanter. Fem ringer paprika dekker dagsbehovet for vitamin C!
– Silje Bjørnstad –
nam 🙂
Det ER digg! 😀