Perfekt og smakfull dressing som passer til både fisk- og kjøttmiddager: “Gulrot-tzatziki”
Du trenger (ca 3-4 porsjoner):
6-7 gulrøtter
2/3 boks matyoghurt
1-2 hvitløksbåter
1/2 ss olje (gjerne raps- eller olivenolje)
Eventuelt litt salt (og pepper)
Skrell og rasp gulrøttene med et rivjern. Ha oppi en bolle sammen med yoghurten. Press hvitløksfeddene og bland godt sammen. Smak til med olje, salt og pepper.
Jeg spiste dette sammen med ovnsbakt laks og grønnsaker. Enjoy!
I morgen kommer det oppskrift på “proteinpannekaker alà PT Martin Norum”. 😀
– Silje Bjørnstad –
4 kommentarer
åh fysj, det så deilig ut.
Kan absolutt anbefales! 🙂
Ikke glem at gulrøttene egentlig skal stekes litt før man blander det da.. :p Hehe
Hehe, tålmodighet og detaljer er oppskrytt…. ;p