Hjemmelaget hamburger ala Silje&Fredrik-style

Til fire 100grams-burgere:

400 gram karbonadedeig
1 egg
1/2 løk
1-2 hvitløksfedd
Evnt salt og pepper
Hamburgerbrød
Aiolidressing
Grønnsaker: For eks agurk/paprika/salat/tomat

Putt karbonadedeigen i en bolle og tilsett egget. Bland godt sammen. Deretter har du oppi oppskjært løk (biter) og presset hvitløksfedd (Disse to ingrediensene gir knallgode burgere!!). Rør godt sammen, bruk gjerne henda til å blande. Smelt smør i stekepanne og form 4 burgere med hendene som du steker på middels varme. Snu burgerne etter 2-3 minutter på hver side i cirka 12-15 minutter (Selv om de ser ferdigstekte ut er det viktig at de får ligge lenge nok til at kjøttet er gjennomstekt!) Etter femten minutter bruker du en kniv til å skjære litt i en burger for å sjekke om de er ferdigstekte.

 

 

Rist hamburgerbrød i brødrister, ha på aiolidressing, burger og grønnsaker og NYT alle de deilige smakene 🙂

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg