Til cirka 3 porsjoner trenger du:
500 gram kyllingfilet
1 pakke bacon
1 pakke fersk mozzarellaost
1/2 rødløk
1 paprika
1 brokkoli
Stek kyllingfiletene et par minutter i stekepannen slik at den får noe stekeskorpe. Gjør det sammen med baconskivene. Legg deretter kyllinfiletene i en ildfast form. Legg på baconskiver og skiver av fersk mozzarellaost. Sett formen inn i stekeovnen i 16-18 minutter på cirka 200 grader. (Følg meg de siste minuttene slik at osten ikke blir brent)
Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt med strmiler av rødløk og paprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter.
Min kyllingform stod nok 1-2 minutter for lenge denne gangen, så osten ble bittelitt for godt stekt, men digg var det uansett! 😀 Herlig kombinasjon av smaker!
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
nam nam 🙂
Hei, siljebjornstad
Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg 🙂