Sjokolademuffins uten sukker og hvetemel (lowcarb-style, kan også brukes til sjokoladekake)

For en herlig dag det har vært! Makstest var bare kjempegøy siden det ble ny pers på alle tre øvelsene (knebøy, benkpress og markløft).

Så da ble det “feiring” med sjokolademuffins denne tirsdagskvelden gitt. 

Oppskrift:

5 egg
1 dl sukrin
4 ss mandelmel
3-5 ss kakaopulver
1,5 ts bakepulver
 50 gram smeltet smør
(Gjerne noen dråper vaniljeessens hvis du har)

Pisk sammen egg og sukrin til det blir en luftig blanding. Miks sammen det tørre og ha oppi eggedosisblandingen. Ha oppi smeltet smør til slutt. Nå delte jeg opp røren i muffinsformer, men du kan fint bruke oppskriften til en hel sjokoladekake også. 

 

Stekes på 175 grader i cirka 10-12 minutter (avhenger av muffinsstørrelse, og beregn noe lenger steketid hvis du bruker en hel kakeform)

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg