Da har jeg testet shiratakinudlene og jeg skal ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk da jeg åpnet posen og helte av vannet i pakningen, for det luktet mer fiskeaktig enn “nudler-aktig”…
Kyllingfilet
Diverse grønnsaker (Fryste grønnsaker fra posen “bukettblanding”)
Paprikastrimler
Soyasaus
Hvitløksfedd
Shiratakinudler
Skjær kyllingfileten i biter og stek i en wokpanne/stekepanne med litt olje eller smør. Kok grønnsakene i et par minutter og ha over i stekepannen sammen med paprikastrimler når kyllingen er gjennomstekt. Deretter presser du hvitløksfedd (1 fedd til 2 ss soyasaus) med en hvitløkspresse og har oppi sammen med soyasaus. Bland godt sammen og la stå å varme seg i et par minutter slik at smakene får satt seg. Til slutt har du oppi de kokte nudlene, bland rundt og server. 🙂
I tillegg til å ha minimalt av karbohydrater og kalorier inneholder nudlene kostfiberet “glucomannan” og ifølge studier kan dette bidra til å senke dårlig kolesterol, triglyserider og stabilisere blodsukker.
Enjoy!
I dag er planen skolelesing, frisørtime, besøke bestemor <3 og ikke minst teste ut Drop-In-trening på det lokale treningssenteret “Condiz” på Flisa for første gang (Ja, med Z…). Ha en nydelig tirsdag! 🙂
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Det er dødsgodt! Jeg pleier å splæsje oppi en boks med krem freche i tillegg, mmmmm :)<3
Allright! 🙂 Det tipses skal nok testes ut! 😉