Til 2-3 porsjoner trenger du:
1/2 rødløk
1 hvitløksfedd
1/4 paprika
2 gulrøtter
Litt purreløk
Valgfrie fryste grønnsaker (For eksempel wokblanding, lapskausblanding etc)
3-4 ss soyasaus
1 pakke nudler
Buljongterning (eller krydderpose fra nudelpakke)
Evnt litt krydder (Salt, pepper, oregano)
Ca 4 dl vann (kommer ann på mengden grønnsaker
2 ss ketchup (! “hemmelig ingrediens” det her ;))
Skjær opp løk i strimler og press hvitløksfedd med en hvitløkpresse i en kjele med 1 ts smør. La dette bare stekes raskt i ett minutt før du tilsetter vann og buljongterning/krydderpose/soyasaus. Kok i et par minutter før du har oppi resten av grønnsakene, bortsett fra purreløk.
Kok dette til grønnsakene er blitt møre og ha oppi nudlene til slutt. Dryss deretter over purreløk og la suppen stå og varme seg noen minutter før den er klar til servering. Hvis du ønsker har du oppi et par ss ketchup, dette gir faktisk veldig god smak, bør prøves! 😉
Du kan selvfølgelig ha oppi noe kjøtt også, for eksempel biter av kyllingfilet/svinefilet, pølseterninger osv.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Åh, det så sinnsykt godt ut!
Hei
Veldig fin blogg og fint design♥ Hadde satt stoor pris på en kommentar tilbake på min blogg:)
Det der skal jeg prøve meg på! Så kjempegodt ut!