Til 2-3 porsjoner:
1 stk brokkoli
100 gram skinke
1/2 rød paprika
3 ss purreløk
2 egg
1,5 – 2 dl ost
0,5 dl melk
0,5 dl matfløte
(Johannesbrødkjernemel til sausen hvis ønskelig)
Diverse krydder om ønskelig (for eksempel salt, pepper, muskatnøtt)
Skjær opp brokkolien og kok brokkolitoppene i cirka 4-5 minutter. Hell av vannet og legg de over i en ildfast form sammen med purreløk, skinkestrimler og paprika.
Lag saus av melk, fløte og eggeplommene og kok på lav-middels varme (Ønsker du tykkere sauskonsistens kan du tilsette litt johannesbrødkjernemel). Tilsett 1/3 av osten i sausen, stivpisk eggehvittene og vend disse forsiktig inn i melke-eggeplommeblandingen til slutt.
Hell sausen over i den ildfaste formen og dryss over resten av osten. Stekes på cirka 180-200 grader i cirka 15 minutter (til osten har smeltet)
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Mmmmmmm…må prøves:-)
Valore Propecia Effet Cytotec Contraception buy zoloft on line Analyse Du Clomid