Ostesmørbrød som kveldsmat er undervurdert, og med ordentlig fyll blir man jo god og mett også! 😉 Samtidig er det en veldig grei måte å bli kvitt de siste, tørre brødskivene og eventuelle oste- og kjøttrester.
På den ene skiven tar du for eksempel litt sennep (gjerne dijonsennep) og skinkepålegg, mens på den andre tar du på karbonadedeig og ketchup. Topp begge skivene med ost og oreganokrydder og stek i stekeovn på 180-200 grader i cirka 10 minutter (til osten er smeltet). Å “grille” skivene i stekeovn gir skikkelige gode og crunchy ostesmørbrød! 😀
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
2 kommentarer
Nam, De så gode ut 🙂 Tror jeg får prøve å lage noen ostesmørbrød jeg og en dag=)
Minipress Nuovo Viagra Solfatare Lexin Cephalexin [url=http://cialionline.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Rash On Amoxicillin Buy Priligy In Uk Viagra Generico Online Sicuro