Til en stor ildfast form:
4-5 laksefileter
4 store gulrøtter
1/2 purreløk
5 ss soyasaus
4 ss rapsolje eller olivenolje
1 sitron
Dillkrydder
Evnt salt og pepper, eller andre krydder
Skjær opp gulrøtter og purreløk som du legger i bunnen av en ildfast form. Legg over fiskefiletene. Bland sammen soyasaus og olje som du pensler over fisken og har litt utover grønnsakene. Deretter river du skallet av en sitron (kun det gule!) som du fordeler over sammen med sitronsaft.
Dryss over dillkrydder og eventuelle andre krydderier. Sett i midten av stekeovnen og stekes i cirka 20-25 minutter på 180 grader.
Serveres for eksempel med ris, blomkålpure eller pasta.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
0 kommentarer