Ovnsbakt laks med sitron og soyasaus

Til en stor ildfast form:
4-5 laksefileter
4 store gulrøtter
1/2 purreløk
5 ss soyasaus
4 ss rapsolje eller olivenolje
1 sitron
Dillkrydder
Evnt salt og pepper, eller andre krydder 

Skjær opp gulrøtter og purreløk som du legger i bunnen av en ildfast form. Legg over fiskefiletene. Bland sammen soyasaus og olje som du pensler over fisken og har litt utover grønnsakene. Deretter river du skallet av en sitron (kun det gule!) som du fordeler over sammen med sitronsaft.

Dryss over dillkrydder og eventuelle andre krydderier. Sett i midten av stekeovnen og stekes i cirka 20-25 minutter på 180 grader.  

Serveres for eksempel med ris, blomkålpure eller pasta.   

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg