Sjekk ut denne digge herligheten!!! En smakfull, sunn og METTENDE middag som passet perfekt etter trening i går.
1 porsjon:
150 – 200 gram kyllingfilet
Krydderblanding (for eksempel paprikapulver, spisskummin og grillkrydder)
1 kokt egg
1/2 boks mais
1/2 rød paprika
1/5 agurk
1/4 isbergsalat
2-3 ss ristede pinjekjerner
Stek kyllingfileten som du krydrer med ønsket krydderblanding. Samtidig koker du egg mens du skjærer opp grønnsakene. Ha deretter alle ingrediensene over på en tallerken og til slutt drysser du over ristede pinjekjerner. Med så mye godt og så mye god smak kan du fint bare glemme dressing! 😉 Yummy!
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
0 kommentarer