Til 2 porsjoner
2 stk torskefilet
1 boks kokosmelk
1 liten rødløk
1,5 ss karripulver
Ulike valgri grønnsaker (Jeg brukte 1/2 pose selskapsblanding og 1/2 pose aspargesbønner)
Pensle fiskefiletene (tinte) med litt olje, salt og pepper. Stek de i stekeovn på 180 grader i ca 10-12 minutter.
Mens fisken stekes lager du kokoscurry: Kok grønnsakene. Skjær opp rødløk og stek løken til den blir myk sammen med litt olje/smør og karripulveret. Tilsett boksen med kokosmelk og la det koke opp.
Tilsett de kokte grønnsakene i sausen og la alt stå og varmes i noen minutter. Server sammen med torsken og dryss gjerne litt ekstra karripulver på toppen.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
1 kommentar
Drit god blogg! Skriver ikke mer. Fant imidlertid en bra konkuranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? 😀