Lompepizza – så kjapt, så godt!

Her er et alternativ til “pitapizza”, “ferdigbunn” og “lettvinte ferdigpizzaer” – nemlig lompepizza! Dette var så digg! Og helt latterlig enkelt og kjapt å lage:

Du trenger:
Lompe
Ketchup/tomatpurre/pizzasaus
Ønsket fyll
Ost
Evnt oreganokrydder  

Lag lompepizza slik som du ville ha lagd en vanlig pizza: Bunn – ketchup – fyll – ost – krydder og smack inn i ovnen på cirka 180-200 grader i cirka 10-12 minutter til osten har smeltet. MÅ prøves, lompe som pizzabunn var virkelg noe som falt i smak hos meg hvertfall! 🙂

Her har jeg brukt kalkunskinke og paprika som fyll, men kyllingfilet+rødløk+paprikastrimler var også en digg kombinasjon: 

Kanskje dette blir fredagsmiddagen i kveld? 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg