Fylt, ovnsbakt paprika – en klassiker

Fylt paprika med karbonadedeig toppet med ost er noe jeg har spist MYE. Også er det jo en genial måte til å kvitte seg med eventuelle pizzafyllrester, oste-stumper, halvfulle tomatsausglass etc.

Så i går forsøkte jeg meg med følgende fyll:

Karbonadedeig
Rester av Dolmio Pastasaus
Rødløkstrimler
Mais
Ketchup
Fersk mozzarella.

Stek karbonadeigen og tilsett deretter ønsket fyll og tomatsaus. Skjær av topp og bunn av en paprika og “rens” den for frøene innvendig. Sett paprikaen i en ildfast form, ha oppi fyllet og topp med ost. Stek i stekeovnen på 180-200 grader i cirka 20 minutter, eller til osten har smeltet.

Så lettvint! Nesten så man kan kalle det “paprika-pizza”, det er sikkert noe kidsa synes høres spennende og godt ut samtidig som de får i seg grønnsaker! 😉

ENJOY!

– Silje Bjørnstad –

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg