Denne karbonadedeig-woken ble så god og hadde så masse deilige, forskjellige smaker!
Dette var det som ble brukt (2-3 porsjoner):
400 gram karbonadedeig
2 fedd hvitløk
1/2 dl soyasaus (kikkoman)
1/3 bunt vårløk
1/2 squash
1/2 rød paprika
1/2 fersk ananas
Chilipulver (eller en 1/2 rød chili hvis du er glad i litt sterkere smak)
Paprikapulver
Bland sammen soyasaus og knuste hvitløksfedd (bruk en hvitløkspresse). Rør sammen og bland inn i karbonadedeigen, la stå i ca 10 minutter før du begynner stekingen. Stek karbonadedeigen i litt olje. Skjær opp grønnsakene og ha oppi stekepannen når karbonadedeigen har blitt gjennomstekt.
Smak til med paprikapulver og chilipulver/chili. La woken stå på lav-middels varme til grønnsakene er blitt myke og smakene har fått satt seg.
Her får du en deilig hvitløk-soyasaus-chili-smak kombinert med sødme med fra ananas. MÅ prøves! 🙂
Server med nudler eller ris. Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.