Proteinrik sjokoladefondant

Til en porsjon:

2 ss proteinpulver med sjokoladesmak
2 ss kokosmel (kan erstattes med mandelmel/peanøttmel eller lignende)
1 ss kakaopulver
1 egg
6 ss melk
Evnt litt søtningsmiddel/sukring etc (Jeg droppet dette og syntes det smakte ganske så godt uten)

Bland sammen det tørre i en liten bolle. Tilsett egg og litt og litt melk til blandingen får en kakerøre-konsistens. Sett i mikro på full guffe i cirka ett minutt, men sjekk likevel hver 15. sekund slik at fondanten blir “overstekt”.

Mitt resultat den første gangen var bittelitt for lenge i mikroen. Fyllet innvendig skal være litt mer flytende, men smaken var det likevel ingenting å utsette på!! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg