Det finnes mange ferdigvarianter av “kylling&pasta-salat” som er pakket inn i plastbokser og selges i butikken. Dette er et greit og sunnere alternativ når man er på farten, MEN ingenting kan vel måle seg som hjemmelagde retter, og det gjelder også kylling&pasta-salat”.
Her er en variant jeg og Fredrik lagde forrige uke og som begge ble ganske så mette og fornøyde av:
Til to-tre porsjoner:
250 fersk pasta
1 grillet kylling
1/2 paprika (rød/oransje/gul)
1/4 agurk
1 crispisalat
Rens kyllingen for skinn og bein. Skjær opp grønnsakene og salaten, bland sammen med kyllingbitene i en bolle. Kok pastaen og la denne avkjøles noen minutter. Legg pasta i bunnen av tallerken og topp med kylling, salat og urtedressing.
Så godt, så enkelt.
*Blande-blande*
Sunt, mettende og næringsrikt!
Yumyum 🙂
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
nam nam:)fine bilder!
Klikket meg nettop innom bloggen din og for et syn,nydelig<3:D
Jeg har spørsmålsrunde på bloggen og jeg ville blitt utrolig glad hvis du ville kommet med spøsmål:)
NAAM 🙂 Håper du har hatt en fin dag.
Så godt ut 🙂