Norsk “tapastallerken” med mozzarella-brokkolitopper

Spekemat-tallerken må vel være norges svar på “tapas-variant”.

Her er forslag til hvordan det kan se ut:

Roastbiff, kalkunskinke, salat, paprikastrimler, aiolidressing, urtedressing, eggerøre med gressløk og gratinerte mozzarella-brokkolitopper.

De smakfulle brokkolitoppene lager du enkelt sånn:
Del opp brokkolihodet i små buketter og kok disse i 1-2 minutter. Hell av vannet og legg brokkolien i en ildfast form. Bruk fersk mozzarellaost og skjær opp denne i tynne skiver som du legger over brokkolitoppene. Sett formen inn i stekeovnen på cirka 200 grader til osten har smeltet (10-12 minutter). 

Enkelt, sunt og godt tilbehør! 🙂

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg