Squashgetti med karbonadedeig

“Squashgetti” er rett og slett squashstrimler som kan brukes istedet for spagetti. For de som ønsker å redusere inntaket av karbohydrater, og da særlig i form av stivelse, så kan dette være et ypperlig alternativ til pasta – både i pastaretter, lasagne og lignende. I tillegg kan dette bidra til at man får i seg mer grønnsaker, både for unge og gamle.

“Squashgetti” lager du enkelt ved å høvle tynne strimler med en ostehøvel. Legg i kokende vann i 1-2 minutter, hell av vannet og voilà! 🙂 

Som kjøttfyll kan jeg for eksempel anbefale karbonadedeig med paprika, rødløk og ananas. Denne kombinasjonen gir så masse god og deilig smak! For de som eventuelet vil “piffe” det opp enda litt til kan for eksempel krydre med litt paprikapulver/chilipulver, tilsette et par knuste hvitløksfedd eller ha oppi en boks med hermetiske tomater. 

Jeg var tom for tomater så denne gangen ble det ketchup som topping! 😉

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg