Proteinrik og sukkerfri sjokoladepudding

Ca 50 gram sjokoladeprotein
3 ss kakao (toppede – jeg er glad i kraftig sjokoladesmak 😉 )
5 gelatinplater
ca 3 dl vann 
2 dl melk
Litt søtningsmiddel (smak deg frem)
Eventuelt en 1/2 dl espresso-kaffe hvis du ønsker sjokolademokkapudding 

Blant sammen melk, kakao, søtningsmiddel og melk i en bolle. Legg gelatinplatene noen minutter i kaldt vann. Når gelatinplatene er myke klemmer du av vannet og varmer opp vannet med gelatinen mens du rører rundt (det skal ikke koke) (bruker du kaffe og ønsker mokkapudding varmer du opp denne sammen med vannet). Når gelatinen er helt oppløst tilsetter du resten av ingrediensene i kjelen og blander alt godt sammen. 

Settes til avkjøling i minst 5-6 timer. Server med for eksempel vaniljekesam/vaniljesaus og bær.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

http://feeds.blogg.no/242331/post.rss

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg