Dagens middag ble laksefilet med ulike grønnsaker i green-curry-saus.
Kombinasjonen av brokkolibuketter, gulrøtter. minimais, vannkastanjer og vårløk kan absolutt anbefales 😉
Sausen lager man enkelt ved å blande green curry paste og kokosmelk.
La alt koke opp i en stor gryte i cirka 8-10 minutter til grønnsakene er møre.
Fisken stekte jeg ved siden av:
Laksefilet i aluminiumsfolie – inn i stekeovnen på cirka 180-200 grader i 20 minutter (halvfrosne fileter).
Serveres gjerne sammen med ris (jeg brukte fullkornsris) – sunt, enkelt og ikke minst masse deilig smak!
Enkel fiskemiddag på 20 minutter! 😀
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
4 kommentarer
NAAM
åå nam! så utrolig godt ut ^^
ANNELI: Det kan absolutt anbefales! 😀 Og dette er mat man blir god og mett av også – med GOD samvittighet! 🙂
maritaextensions: Ja, det var faktisk ganske godt 😀 Litt rart å tenke på at for et halvt år siden spiste jeg ikke fisk en gang – og nå er det bare kjempegøy å teste ut nye fiskeoppskrifter. 😉