Green curry med laks

Dagens middag ble laksefilet med ulike grønnsaker i green-curry-saus.

Kombinasjonen av brokkolibuketter, gulrøtter. minimais, vannkastanjer og vårløk kan absolutt anbefales 😉

Sausen lager man enkelt ved å blande green curry paste og kokosmelk. 

La alt koke opp i en stor gryte i cirka 8-10 minutter til grønnsakene er møre.

Fisken stekte jeg ved siden av:

Laksefilet i aluminiumsfolie – inn i stekeovnen på cirka 180-200 grader i 20 minutter (halvfrosne fileter).

Serveres gjerne sammen med ris (jeg brukte fullkornsris) – sunt, enkelt og ikke minst masse deilig smak!

Enkel fiskemiddag på 20 minutter! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

4 kommentarer
    1. maritaextensions: Ja, det var faktisk ganske godt 😀 Litt rart å tenke på at for et halvt år siden spiste jeg ikke fisk en gang – og nå er det bare kjempegøy å teste ut nye fiskeoppskrifter. 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg