Green curry med laks

Dagens middag ble laksefilet med ulike grønnsaker i green-curry-saus.

Kombinasjonen av brokkolibuketter, gulrøtter. minimais, vannkastanjer og vårløk kan absolutt anbefales 😉

Sausen lager man enkelt ved å blande green curry paste og kokosmelk. 

La alt koke opp i en stor gryte i cirka 8-10 minutter til grønnsakene er møre.

Fisken stekte jeg ved siden av:

Laksefilet i aluminiumsfolie – inn i stekeovnen på cirka 180-200 grader i 20 minutter (halvfrosne fileter).

Serveres gjerne sammen med ris (jeg brukte fullkornsris) – sunt, enkelt og ikke minst masse deilig smak!

Enkel fiskemiddag på 20 minutter! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.

4 kommentarer

    1. maritaextensions: Ja, det var faktisk ganske godt 😀 Litt rart å tenke på at for et halvt år siden spiste jeg ikke fisk en gang – og nå er det bare kjempegøy å teste ut nye fiskeoppskrifter. 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg