Sammen med to andre venninner lagde vi en smakfull og enkel vegetargryte bestående av blant annet kikerter og spinat til middag i går. Det ble skikkelig digg! 🙂 Her kommer oppskriften:
Til 3-4 porsjoner:
1 stor finhakket løk
3-4 fedd raspet hvitløk
400 gram kikerter
1-2 ss Vindaloo-paste
Cirka 300-400 gram frossen spinat
1 boks hakkede tomater
Olje til steking
Fres løk og hvitløk i litt olje slik at løken blir myk, men ikke brent (bruk middels varme). Tilsett vindaloo-paste og rør godt i et par minutter. Ha i spinaten og la den tine i kjelen mens du rører av og til. Pass på å ikke bruke for høy varme, løken må ikke brennes.
Når spinaten er blitt varm og tint har du i tomatene. Rør godt rundt før du til slutt har over kikertene. Bland alt godt sammen og la det putre på middels varme mens du koker ris og lager i stand tilbehør.
Server gjerne sammen med raita, mangochutney og nanbrød.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.
Det så skikkelig godt ut=)
Silje Skailand: Denne er alltid et trygt valg!;)