Hjemmelaget vegetarisk tapas

Lørdagskvelden ble tilbrakt sammen med tre flotte venninner der vegetarisk tapas stod på menyen. DET VAR SÅ UTROLIG DIGG!! 😀

Hjemmelagde maiskaker, oliven, salat, ost og kjeks, stekte potetterninger, hjemmelagde vegetariske tapasboller av linser, hjemmelaget tomatsaus, aioli og brød gjorde at jeg ble ganske så god og mett og vel så det. 

Og enda mettere ble jeg av desserten, men dette er kanskje en av de beste boks-isene jeg har smakt:

“Sorbe av kokos”. Den kan ikke beskrives, den MÅ oppleves. 

Også noen skiver vannmelon som snacks.

Et slikt lørdagsmåltid kan anbefales! 😉

To av oppskriftene finner du her:

MAISKAKER

LINSEBOLLER

– Silje Bjørnstad – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg