Soyaprodukter er noe av det som har vært i fokus på jobb på Side2 den siste uka.
Fullverdig protein
– Soyabønner er en god vegetarisk proteinkilde med flere gode næringsstoffer. Bønnene har en komplett aminosyreprofil, såkalt essensielle aminosyrer, som gjør at dette er en fullverdig erstatning for animalske produkter som kjøtt og fisk. I tillegg er det en god kilde til fiber, kalium, jern, sink, kalsium, omega-3, og K- og B-vitaminer, sier ernæringsfysiolog og Side2s journalist Silje Bjørnstad.
Les resten av saken her:
Her er også artikkel om smakstest av soyaprodukter jeg nevnte tidligere:
SMAKSTTEST AV SOYAPRODUKTER: – Og dette kalles mat?
Selv har jeg fått dilla på både sjokodrikk-varianten og vaniljepudding-desserten som er laget av soyabønner. Vanlig soyamelk og soyamelk med vaniljesmak er også kjempegodt, særlig oppå havregrøten! 🙂
Ha en god lørdag!
– Silje Bjørnstad –
Cialis Avec Priligy Cheapest Prices On Suhagra 100 cialis Priligy 60 Mg Comprimes Lovaza Que Es El Propecia