Middagstips og sunnere sjokoladedessert

Karbonadedeiggryte med blomkålris og grønnsaker:

 

Karbonadedeiggryten er superenkel å lage. Jeg bruker bare kjøttdeigsaus eller spagettisaus fra pulverpose (jada) og erstatter noe av vannet med matfløte slik at sausen får en tykkere konsistens (og mye bedre smak;) ). Så kan man jo selv tilsette andre ingredienser (løk, mais, bønner etc) og slik variere gryteretten.

Også var det disse sjokoladebitene til dessert da:

Dette er ganske enkelt Walden Farms Chocolate Syrup (kalorifri) som jeg har helt i små former og satt i fryseren til de har stivnet. Sjokoladesirupen smaker mye bedre når den er iskald/fryst.

Sammen med litt peanøttsmør i bunnen og sjokoladesirup på topp så får man jo små snickers-biter! 🙂

Men min favoritt ble disse:

“Sjokoladekonfekt med jordbær”.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg