So little time, so much to do

OK, hvor ble september, oktober og november av?! Det er jo straks desember allerede.

Jeg synes ukene bare flyr avgårde, men det er vel et tegn på at man har nok å fylle dagene med da? 😀 Og ikke minst morsomme ting 😉

Her har dagen startet med blant annet hjemmekontor, telefonintervju og ikke minst sortering av papirer i forbindelse med enkeltmannsforetaket. Denne jenta liker å ha orden på ting for å si det sånn. ;p 

Også har jeg fått et oppdrag om å skrive en bokanmeldelse av denne boka: Sannheten på bordet – Det du ikke får vite om maten din.

Boka er skrevet av statsviter og journalist Niels Christian Geelmuyden og ifølge sammendraget av boka så avslører Geelmuyden matindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold. “Les den for din helses skyld”, påstår boka visstnok. 

Anmeldelse og tanker om boka vil jeg selvfølgelig skrive mer om da den er blitt lest 😉

Resultatet av kalkunsteiking i går ble forresten helt nydelig!! Saftig fugl servert sammen med rødkål, søtpotetmos, blomkål, brokkoli og fløtesaus var en perfekt kombinasjon.

 Det beste er jo at det er igjen rester som derfor blir middagen i dag. 😀

Ha en herlig tirsdag!

– Silje Bjørnstad – 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg